STEAKHOUSE PIZZERIA NOORD

STEAKHOUSE PIZZERIA NOORD Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2421 beoordelingen
27 jul 2021 om 21:58 Eten was wel goed, beetje koud, bezorger is aardig maar de bezorging duurt veel te lang. Zelfs de kroket was al koud.
27 jul 2021 om 0:30 duurde lang maar eten was lekker
26 jul 2021 om 21:04 Heerlijk etenŲŒwarm eten.bedanKt
26 jul 2021 om 7:56 Bezorger kwam laat eten was koud verkeerde voedsel gebracht ook niet de complete bestelling pizza was lekker vol smaak helaas koud ik adviseer eigenaar om de tent te sluiten en wat anders met je leven te gaan doen
25 jul 2021 om 20:44 Kapsalon besteld eindstand wat krijg ik patat met kipfilet stukjes en sla dat niet eens goed gesneden is redbull van bijna 3 euro was ook niet koud 1 woord troep! hier voor heb ik 13 euro betaald ? alleen bezorging was top
24 jul 2021 om 17:33 Heerlijk eten, snel en vriendelijk bezorgd!
22 jul 2021 om 2:52 Heel slecht en slap pizza zeker geen aanrader
20 jul 2021 om 11:39 Er stond 40 a 60 min maar duurde veel langer dan dat
19 jul 2021 om 19:58 Deze keer was de pizza vooral de buitenrand hard gebakken viel een beetje tegen helaas normaal is de pizza altijd erg lekker
19 jul 2021 om 19:09 Eten was op tijd en erg lekker
18 jul 2021 om 8:58 Bezorging Ik wachten 2 uur Eten was ecgt laat. Ook Eten was koud slecht
18 jul 2021 om 1:00 Het eten zelf was prima en warm, de bezorgtijd (1h43m) niet. Na 1h20m belden ze wel dat het eraan kwam, met een extraatje. Dat is op zich attent maar deze lange tijd blijft evengoed wel een verbeterpunt, het is geen incident getuige de beoordelingen.